Pogoji uporabe

Splošna določba

Pri Milagro d.o.o. smo spletno mesto www.joepenas.si postavili z namenom splošnega informiranja javnosti o storitvah in aktivnostih mehiške restavracije "Joe Peña’s Cantina y Bar". Z ogledovanjem in uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali naše pogoje uporabe, da jih razumete ter da jih v celoti sprejemate ter se z njimi strinjate. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da našega spletnega mesta ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno ponovno preverite veljavne pogoje uporabe, saj so ti zavezujoči.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.joepenas.si, vse njegove posamezne dele in vse podstrani.

Mehiška restavracija "Joe Peña’s Cantina y Bar" deluje pod okriljem podjetja Milagro d.o.o., Cankarjeva cesta 6, SI-1000 Ljubljana.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in vsebine na spletnem mestu www.joepenas.si so informativne narave.

Milagro d.o.o. si bo prizadeval za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi obiskovalci spletnega mesta ga uporabljajo izključno na lastno odgovornost. Milagro d.o.o. ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in vsebin na spletnem mestu Joe Peña's ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Milagro d.o.o. tudi ni odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno za tiste, ki jih povzročijo virusi in druga škodljiva programska oprema) računalniške opreme, mobilnih telefonih in drugih aplikacij, s katerimi je možno dostopati do spletne strani Joe Peña's.

Milagro d.o.o. si bo po najboljših močeh trudil zagotavljati pravilnost, ažurnost in popolnost informacij in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Milagro d.o.o. lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in gradiva spletnega mesta Joe Peña's so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih materialov, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je tiskanje ali prenašanje podatkov in materialov za nekomercialno branje in ogled.

Intelektualna lastnina in zaščita blagovnih znamk

Vse pravice so pridržane. Informacije in materiali na spletnem mestu Joe Peña's so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, ki so v lasti Milagro d.o.o..

Vse blagovne znamke na spletnem mestu so zaščitene, razen če lastnik spletnega mesta Milagro d.o.o. ne določi drugače. To vključuje vse logotipe, znake in slogane lastnika. Uporaba tržnih znamk je dovoljena izključno ob predhodnem soglasju lastnika spletnega mesta Milagro d.o.o..

Prepovedana uporaba

Spletno mesto Joe Peña's je prepovedano uporabljati za nezakonite namene oziroma namene, ki jih prepovedujejo pogoji uporabe.

Spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki bi lahko škodoval, onemogočil, preobremenil ali oviral delovanje spletnega mesta ali škodil Milagro d.o.o. ali restavraciji "Joe Peña’s Cantina y Bar". Pošiljanje neželene ali zlonamerne elektronske pošte (spam) na ali preko tega spletnega mesta je prepovedano. Prepovedano je na kakršenkoli način pridobivati nepooblaščen dostop do računalniških sistemov Milagro d.o.o. s pomočjo vdorov, ekstrakcije gesel ali drugih metod.

Milagro d.o.o. si pridržuje popolno pravico do odločanja, ali določen način uporabe krši ta pravila, ter do ukrepanja po lastni presoji v primeru ugotovljenih kršitev.

Povezave na spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto Joe Peña's lahko vsebuje povezave ali reference na spletna mesta tretjih oseb. Na tak način povezana spletna mesta niso pod nadzorom Milagro d.o.o. , zato Milagro d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino ali funkcionalnost kateregakoli povezanega spletnega mesta in spremembe oziroma posodobitve na teh spletnih mestih. Pri uporabi ali obisku povezanih spletnih mest je odgovornost Milagro d.o.o. popolnoma izključena.

Uporaba piškotov

Spletno mesto Joe Peña's uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih.

Varnost osebnih podatkov

Milagro d.o.o. se zaveda pomena varnosti osebnih podatkov, zato s takšnimi podatki ravna skrbno in v skladu s predpisi, ki urejajo varnost osebnih podatkov. Več informacij o tem si lahko preberete na strani Izjava o zasebnosti.

Spremembe pogojev in določil

Občasno lahko posodobimo pogoje in določila v skladu s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe pogojev in določil bodo objavljene na tej spletni strani, datum zadnje spremembe pa bo naveden. V primeru bistvenih sprememb vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na spletnem mestu.

Vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja ali predloge glede pogojev uporabe spletnega mesta Joe Peña's nam prosimo posredujte preko elektronske pošte bienvenido@joepenas.si.

Datum zadnje spremembe: Januar 2024